Data: 2006-06-29 00:57:40
Temat: Re: Na upał...
Od: l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 28 Jun 2006 13:29:50 +0200, "Panslavista" <p...@w...pl>
wrote:
>
>"weni" <o...@w...pl> wrote in message
>news:a4a$44a261c1$57cfe9b8$31464@news.chello.pl...
>>
>> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>
>>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
>>> gastryczne.
>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>
>A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...
E tam... Melon!...
--
Darek
|