Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.int
ernetia.pl!isdnet!howland.erols.net!portc.blue.aol.com.MISMATCH!portc03.blue.ao
l.com!audrey04.news.aol.com!not-for-mail
Lines: 25
X-Admin: n...@a...com
From: l...@a...com (Lilibell555)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Date: 17 Apr 2001 17:26:29 GMT
References: <i...@4...com>
Organization: AOL http://www.aol.com
Subject: Re: Najbardziej wstretne danie
Message-ID: <2...@n...aol.com>
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:49817
Ukryj nagłówki
>a gdzie to takie przysmaki sie jada?
>
>Krysia
>K.T. - starannie opakowana
>
W USA Krysiu,w USA he he.Ci ludzie sa Meksykanami ale takimi troche dzikimi
(moze nawet bardzo dzikimi) Tam w Meksyku szczegolnie na wsiach takie
"specjaly"sa wysoko cenione,ale wlasnie
ostatnio widzialam w TV jak jeden specjalista od kuchni meksykanskiej bardzo
sie czyms podobnym zachwycal
i uczyl jak to robic wiec moze to sa tylko moje niecheci do tego typu
przysmakow ,
sama nie wiem ale moj maz ktory jest pochodzenia latynoskiego nie rzuca sie
zbytnio na takie rzeczy .Ostatnio jednak
mi wyznal,ze zdarzylo mu sie sprobowac
szarancze(brr!) ale nie bylo to smaczne he he.Pomijajac tak smakowity drink jak
krewka wycisnieta z iguany z coca-cola
(iguanie podzyna sie gardziolko na oczach
klienta)Och moze wiecej bede myslec o takich "dobrociach" to przynajmniej nie
bede wykanczac pozostalych ze swiat
jedzonek!
Dotka
|