Data: 2009-11-23 20:56:41
Temat: Re: Naleśnikowe "placki"
Od: Kocur150 <k...@g...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 23 Lis, 21:44, Kapsel <k...@p...onet.pl> wrote:
> Ze zdziwieniem stwierdziłem, że owszem ;) Nawet spalenizną nie zalatywał
> więc nie wybrzydzałem :P
:)
też zrobię...
> No ja mam w głowie to wspomnienie jak Kanadyjczycy robili...
a ja smak
> o, aż się pochwalę, bo zdjęcie się
znalazło:http://galeria.kapselek.net/displayimage-31
82.html
świetne, ładne zdjęcie:)
> I oni tam właśnie polewają to syropem klonowym i mówili że to tak ma być
> spożywane. Smakowało mi wtedy, ale niezależnie od tego czy lepsze będą z
> czy bez syropu, nabędę go bo chcę na moje nowe odkrycie kulinarne zaprosić
> kiedyś znajomych i myślę że hasło "syrop klonowy" będzie na tyle egzotyczne
> że z ciekawości przyjdą :P
mogę kupić i przysłać pocztą
K.
|