Data: 2003-10-17 07:16:38
Temat: Re: Natka pietruszki
Od: "Marudzik" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Nie kroić jej przed suszeniem? Potem pokruszyć? Tak to zrozumiałam, ale nie
jestem pewna...
Marudzik
Użytkownik "maciek" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
news:bmo46j$t5l$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Witam
> Ja suszę wszystkie zioła. Pietuszkę rozłusz na sciereczce w
> przewiewnym miejscu, i przewracaj z dwa razy dziennie. Ładnie sie
> podsuszy a i kolor jest ładny potem najlepiej do słoja dużego i
> zakreconego. Tylko pamietaj że musi byc dobrze wysuszone bo inaczej
> spleśnieje Ci.
> A jak wrzucisz do zupki to terz ładnie wygląda.
> Pa.
>
>
|