Data: 2002-05-20 13:59:57
Temat: Re: Niedyskretne pytanie
Od: "vefour" <v...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
gotowanie to siła rzeczy eksperymentowanie. musisz od czasu do czasu coś
spieprzyć, tak się uczysz..... gotowałem kiedyś z takim jednym "Maestro",
tryz gwiazdki Michelina etc, etc - mąki co prawda nie mylił, ale pryzpalic
mu się zdarzało :)))) A poza tym dzięki takim pomyłkom odnajdują się (co
prawda rzadko) nowe kulinarne wynalazki ....
v.
Użytkownik "Miranka" <a...@s...pl> napisał w wiadomości
news:ac5r49$3ld$1@h1.uw.edu.pl...
> Niedawno obśmiałyśmy się serdecznie w gronie kilku pań, bo okazało się, że
> każda z nas ten jeden jedyny raz w życiu zrobiła jakieś kluski na bazie
mąki
> ziemniaczanej zamiast pszennej - w większości przypadków jako początkująca
> gospodyni domowa, w pośpiechu i z powodu braku pszennej pod ręką. Efekt?
> Wiadomo - guma do żucia nie do przełknięcia. Tak się zastanawiam, czy
> rzeczywiście każdy musi dać taką plamę, zanim zostanie mistrzem patelni?
> Anka
>
>
|