Data: 2003-08-02 16:42:24
Temat: Re: No i co?/Re: Papryka faszerowana i problem...
Od: "mamqa" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Pewnego pięknego dnia osoba znana nam jako earthworm
<d...@a...pl>wklepała takie coś:
> Na kolację to można ja odgrzać (zapiec np. z małą ilością pikantnego sera
> żółtego (lub mieszaniny różnych) - jeśli ktoś lubi. Lub zrobić sos biały z
> "wkręconym" do niego rokpolem. Ale zastrzegam się to dla tych, co lubią
> tego rodzaju serowe eksperymenty. Wiele osób nie lubi i tradycyjny sos
> pomidowrowy jest im najlepszy.
Uwielbiam sery na rozne sposoby, dziekuje i chetnie skorzystam :-)
--
Mam(q)a /g-g 365511
http://strony.wp.pl/wp/mamqa
"Aby cenić i kochać to, co wielkie,
najpierw musisz ćwiczyć się w tym, co małe" /Georg Keil
|