Data: 2012-09-19 15:29:53
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: medea <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2012-09-19 15:45, Qrczak pisze:
> Dnia 2012-09-19 15:11, obywatel czeremcha uprzejmie donosi:
>> Jak dla mnie - tyski "Sertop" robi najlepsze!
>>
>> http://www.sertop.com.pl/ciekawostki
>
> Tylko trzeba dokładnie przeczytać etykietkę, żeby się potem nie
> zdziwić, albowiem:
> "Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na sery topione i
> smażone, kremy twarożkowe oraz produkty topione."
> Zwracam uwagę na to ostatnie zwłaszcza, bowiem to nie jest ser.
Tak czy siak, sos z tych "produktów" wychodzi zjadliwy, a nawet smaczny.
A jeśli ktoś ma rzeczywiście duże opory, to może sobie po prostu dodać
do beszamelu startego żółtego sera i też będzie sos serowy.
Ewa
|