Data: 2012-09-24 19:58:56
Temat: Re: No, to co u Was dzisiaj na stole?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Mon, 24 Sep 2012 08:12:33 +0200, krys napisał(a):
> Ikselka wrote:
>
>> Dnia Sun, 23 Sep 2012 17:24:50 +0200, krys napisał(a):
>>
>>> Ikselka wrote:
>>>
>>>> Dnia Fri, 21 Sep 2012 11:03:13 +0200, krys napisał(a):
>>>>
>>>>> Aicha wrote:
>>>>>
>>>>>> Ja tam sobie sama robię, taki ślunski. Z tego, co zapomnę w lodówce
>>>>>> ;)))
>>>>>
>>>>> Daj przepis, please! Mój TŻ smaki dzieciństwa wspomina, sam próbował
>>>>> robić metodą prób i błędów, ale nie daje rady.
>>>>>>
>>>>
>>>> Przecież podawałam link:
>>>> http://www.blejtrama.bro.pl/konserwa.html
>>>
>>> Przecież prosiłam o przepis AICHĘ.
>>> Nie jakikolwiek, bo jakikolwiek to sama potrafię wygooglać.
>>
>> Skoro Aicha jest błogosławionym objawionym źródłem jedynych i pierwszych
>> oryginalnych, ba, dziewiczych przepisów... to powodzenia w przypalaniu
>> serka 3333-)
>
> Aicha mieszka w regionie, gdzie te serki były robione, zanim wynaleziono
> google. Dlatego
:-DDD
Sam fakt mieszkania gdzieś czyni specem od miejscowej kuchni? Kurczę, musze
powiedzieć to kuzynce mieszkajacej w Chinach :-DDD
> tym razem to nie ty jesteś guru i musisz to jakoś przeżyć:->
Pogięło Cię nieźle, jak widzę - napij się wody.
--
XL Wartością jest autentyczność wnętrza - warto być nawet chamem, ale
takim, żeby każdy szukał twego towarzystwa.
(by XL)
|