Data: 2005-02-19 20:41:47
Temat: Re: O makaronach-pytanie.
Od: "@nn" <a...@p...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "cherokee" <c...@n...o2.pl> napisał w wiadomości
news:cv5k7d$s5p$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Stanislaw Trepczyk" <t...@n...pl> napisał w
> wiadomości
> news:cv4t7p$3ip$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Fakt,nie uzywam tych makaronow z "wyzszych" polek, ale srednich.
>> Ostatnio robilem sos Bolonski z ...no wlasnie kupilem orginalny
>> wloski
>
> Ja polecam z całęgo serca makaron Melissa, włoski, z pszenicy durum -
> cena
> 2,65/paczka (spaghetti, farfalle, penne itp, bo lasagne drozszy).
> Nie trzeba go hartowac a w smaku jest doskonały.
>
Ja tez go polecam - dziś robiłam Canneloni (makaron właśnie tej firmy)
i mimo, że dawałam surowe rury wszystko wyszło ok (a tak się
obawiałam...), a po za tym dość tani był 3.08 pln za opakowanie.
Ania
--
Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ
****************************************************
*********************
"Życie jest nie zdrowe, a sufity zawsze są gotowe żeby spaść na
głowę..."
|