| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne t.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Mat S" <f...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: O pizzy jeszcze... hint technologiczny Date: Wed, 27 Oct 2004 15:36:56 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 15 Message-ID: <clo8e7$hcu$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <clj5ou$6ub$1@213.17.234.82> <cljkof$p0n$02$1@news.t-online.com> <cllqup$ckg$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: vt242.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1098884359 17822 80.55.175.242 (27 Oct 2004 13:39:19 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 27 Oct 2004 13:39:19 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:219835 Ukryj nagłówki > Inna metoda jest uzycie podwojnej blachy do pieczenia z warstwa powietrza | |
Zobacz także