Data: 2007-10-15 22:00:00
Temat: Re: OBIAD
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Staszek.Nurek napisal(a):
>>>Grochówka.
>>>Żeberka duszone, mizeria i kasza gryczana - pychotka.
>>
>> Pomidorowa, caprese, duszona cebula i grilowany filet z kurczaka.
>>
>jak zrobić grilowanego fileta na grillu co by nie był za suchy ?
>Czy da się podobny efekt uzyskać w piekarniku gazowym ?
Ja robie w elektrycznym. W gazowym sie chyba nie da. Mocze najpierw
fileta w ciapaji wykonanej z oleju, sosu sojowego i czosnku lub
jakiegos sosu chili, itd. Chwile w tym lezy i jakos tak mieso caly ten
syf wchlania. Potem wrzucasz na grill na krotko. Chyba ze trzy minuty
na strone. Tak samo robie schab czasem.
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|