| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.polbox.pl!not-for-mail From: Nikodem Kuźnik <n...@W...albatros.gliwice.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: OWOCE MORZA Date: Tue, 20 May 2003 23:49:37 +0200 Organization: Silesian University of Technology in Gliwice, Poland Lines: 19 Message-ID: <bae7u1$p3u$1@news.polbox.pl> References: <babda0$bev$1@atlantis.news.tpi.pl> <babjn3$evq$1@inews.gazeta.pl> <bachlf$6oi$1@atlantis.news.tpi.pl> <bacjru$hlk$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: masq.albatros.gliwice.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7Bit X-Trace: news.polbox.pl 1053467393 25726 213.216.82.51 (20 May 2003 21:49:53 GMT) X-Complaints-To: n...@p...pl NNTP-Posting-Date: 20 May 2003 21:49:53 GMT User-Agent: KNode/0.7.2 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:157014 Ukryj nagłówki Ja potwirdzam, ze ten przepis jest wart wyprobowania - sam kiedys zrobilem, | |
Zobacz także