Data: 2006-05-11 18:25:30
Temat: Re: Ocet balsamiczny
Od: "kasia maruda" <k...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "notujaca" <n...@g...pl> napisał w wiadomości
news:C088D842.51A4%notujaca@gazeta.pl...
> kasia maruda napisał(a) 10/05/2006 21:16:
>
>
> A no faktycznie jestem gapa, półka jest w szafce - czyli trzymać w
lodówce?
> Co prawda temu octowi stanie w szafce raczej nie zaszkodziło, bo smakował
> tak od początku, ale jak już kupię taki dobry to szkoda by było żeby mu
się
> coś stało :-)
>
> --
> pzdr notująca
> krytyk rzeczywistości
Gdzieś czytałam, czy słyszałam, ze ocet balsamiczny jak najbardziej może
skwaśnieć. Bo przecież nie jest on tak kwaśny jak winny, no i jest w nim
miąższ czy tam pulpa z winogron. Osobiście próbowałam kiedyś skwaśniałego
octu balsamicznego, bo szkoda mi było wyrzucić. Zjadliwy, ale to nie to.
pzdr
kasia maruda
>
|