Data: 2000-03-20 17:48:47
Temat: Re: Odp: Do czego termoobieg ?
Od: Agnieszka <a...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przemyslaw wrote:
>
> > >
> > >
> > > Do pieczenia ciast lepiej tego nie stosowac, gdyz wysusza sie je za
> > bardzo.
> > Dobrze sie sprawdza przy pieczeniach miesnych i roznego rodzaju
> > zapiekankach.
> >
> >
> Nic z tych rzeczy. Trzeba tylko zmniejszac temperature o jakies 20-30C w
> stosunku do normalnego. Sernik i biszkopt nigdy nie wyjda lepiej niz z
> termoobiegiem. Drozdzowe tez wychodza bardzo dobrze. Trzeba tylko nabrac
> wprawy w stosowaniu
>
> Przemyslaw Koziarski
-- Witam Wszystkich dyskutujacych o termoobiegu!
Zgodze sie z tym w stu procentach. Osobiscie najczesciej uzywam tej
wlasnie funkcji mojego piekarnika do pieczenia zarowno ciast jak i mies.
Jestem bardzo zadowolona.
________________________________________
Pozdrawia : Agnieszka Korzeniecka-Czaban
e-mail : a...@p...com
: c...@t...bialystok.pl
________________________________________
|