Data: 2003-08-04 00:40:20
Temat: Re: Odp: Patison
Od: maruda - Ryszard <maruda_smurf@#gdynia.mm.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2003-08-04 00:18, osoba przedstawiająca się jako 'Gosia_KIKI'
zechciała zauważyć:
> Użytkownik Kyllyan <m...@w...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:bgjvqc$1rr$...@n...onet.pl...
>> >
>> tak jak ogórki. Ale patissony muszą być malutkie, ot takie by weszły
>> do szklanki
>>
> Echhh...to moje sa juz chyba za duze. Sa wielkosci takiego talerzyka
> sniadaniowego. Myslalam zeby je pokroic ale nie wiem czy cos z tego
> wyjdzie. Chyba lepiej bedzie zjesc je na goraco w jakims bigosiku warzywnym.
>
Krążki patisona można też usmażyć w panierce, jak schaboszczaka.
R.
|