Data: 2004-04-05 22:47:46
Temat: Re: Odp: Ser zolty-ostry-pytanie
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On 5 Apr 2004 19:23:40 GMT, Wladyslaw Los <w...@o...pl> wrote:
>In <c4s7ht$jdr$1@atlantis.news.tpi.pl> komputer9 wrote:
>>
>> Użytkownik Stanislaw Trepczyk <t...@g...pl> w wiadomości do grup
>> dyskusyjnych napisał:c4rme6$b0m$...@a...news.tpi.pl...
>
>>>
>>> nalepszy ser to gouda
>> znajdziesz w auchan
>
>Na pewno oryginalna Gouda to świetny ser, ale czy najlepszy to już
>kwestia gustu. Jednak nie jest też raczej ostra (chociaż to zależy od
>gatunku i czasu dojrzewania) i nie jest raczej tania.
>Za mało wiadomo o potrawie , którą ma Stanisław przyrządzć, by coś
>sensownego doradzić. Zakładając, że nie ma być bardzo wykwintna, to
>jakąś imitację parmezanu albo ementalera?
>
>Władysław
ale ementhaler nie jest ostry. Raczej slodki, moze juz lepiej
gruyere
trys
K.T. - starannie opakowana
|