Data: 2000-04-14 05:54:59
Temat: Re: Odp: jak przygotowac schab
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los)
Pokaż wszystkie nagłówki
Janusz Danak <d...@p...fm> wrote:
> Użytkownik Jader <j...@p...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisa":8d470h$1rq$...@f...man.torun.pl...
> > A co jeszcze nadaje sie na taka pieczen? Schab na pewno wysusze na wior
Nie boj sie. Przy takim nastawieniu raczej nie dopieczesz, bo zbyt
czest bedziesz otwieral piekarnik, zeby go polac.
>
> (nie
> > przepadam zreszta), a chetnie bym sprobowal.
> >
> > Jader
> >
>
> Wspanialy jest karczek
Rzeczywiscie znakomity, ale inny -- bardziej plebejski. Na codzienny
obiad lub spotkanie z kolegami przy piwie. Pieczony schab natomiast
nadaje sie takze na najbardziej eleganckie okazje. Doskonaly takze na
zimno -- wtedy mozna go podac np. na sniadanie wielkanocne. Juz
niedlugo! :-)
Wladyslaw
Wladyslaw
|