Data: 2000-05-02 10:01:38
Temat: Re: jak przygotowac schab
Od: c...@a...net.pl (CELEJ)
Pokaż wszystkie nagłówki
Schab b.kości jest bardzo wdzięcznym mięsem do pieczenia ja osobiście
gustuję w schabie pieczonym nadzianym śliwką kalifornijską . Przed
pieczeniem nacieram go czosnyczkiem majerankiem solą pieprzem i podobnymi
wynalazkami polewam sosem sojowym oliwą z oliwek zawijam to w folię matalową
na 24 do 48 godzin i potem robię w środku dziurkę nożem
cieńkim ostrym poprawiam pałką do ucierania i nadziewam śliwką .Piekę to w
folii do pieczenia (rękaw foliowy) podlewam rosołkiem knoora można dołożyć
plastry ananasa z puszki(jak kto lubi) 90 minut temp 190 stopni moja
rodzinka za tym przepada ----- Original Message ---
--
From: Agnieszka <a...@s...zapis.net.pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Tuesday, April 11, 2000 3:33 PM
Subject: jak przygotowac schab
> Kupilam duuzy kawal schabu bez kosci i mam ochote zrobic z niego
> "pieczen", ale zupelnie nie wiem jak.
> Moze ktos z Was ma przepis dla raczkujacych w kuchni i moze go podac?
> --
> ---------------------------
> Pozdrawiam serdecznie
> Agnieszka
>
>
>
>
> --
> nowa oferta, nowe mozliwosci, nowe ceny - http://rubikon.pl
>
>
> ----
> Serwer WWW (60MB) za 299zl rocznie.
> PROMOCJA - sklep internetowy gratis!
> AlphaNet http://alpha.pl
>
>
--
----
Sklep internetowy za darmo w ramach serwera
Standard Plus. Sprawdz bo warto !
http://www.sklep.alpha.pl
--
Archiwum listy dyskusyjnej pl-rec-kuchnia
http://www.newsgate.pl/archiwum/pl-rec-kuchnia/
|