Data: 2003-03-31 18:42:39
Temat: Re: Oleje ...
Od: Peyton <p...@t...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Kinga" <kingamulicka@poczta,onet.pl> wrote in
news:b69iiv$s8v$1@news.onet.pl:
> Natomiast do smazenia nadaje sie jedynie olej rzepakowy i oliwa.
> Pozostale rodzaje
> pod wplywem temperatury zamieniaja sie w trucizne. Wprawdzie nie umiera
> sie tak szybko, ale jak ktos szanuje zdrowie,
> to lepiej miec to na uwadze.
nam polecono do smazenia "olej kujawski" i teraz go stosujemy - oczywiscie
jednorazowo. wczesniej kupowalismy wylacznie oleje tloczone na zimno, ale
podobno przy smazeniu to przestaje miec znaczenie bo i tak nastepuja
przemiany termiczne. a drogie sa pieronsko.
> Zycze tylko DOBRYCH wyborow! :-)
latwo powiedziec :-)
peyton
--
"Będę robić tak jak ja chcę."
-- Zosia
|