Data: 2003-02-24 17:10:43
Temat: Re: Oslizla kiełbasa
Od: Marcin E. Hamerla <m...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
NaLesnik napisal(a):
>Co zrobić z taką kiełbasą, to ja wiem:) Chodzi o to, że próbowałem różne
>sposoby, poczynając od przechowywania w paierze, w palstikowym
>pojemniku, na talerzu, ale większość kiełbas po 3-4 dniach dostawała
>niezbyt przyjemnej warstewki:( Zauważyłem, że w większości przypadków,
>to chyba wina tzw, ulepszaczy dodawanych w trakcie produkcji, bo tzw.
>swojska kiełbasa takich objawów nie miała.
ZTCC bardzo duza czesc wiekszosc wedlin to woda i to 'oslizgiwanie' to
wlasnei skutek pompowania...
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|