« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nas k.org.pl!uw.edu.pl!not-for-mail From: Michal Jankowski <m...@f...edu.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Owoce/warzywa w USA - czemu sie tak szybko psuja??? Date: Sat, 15 Apr 2006 16:06:41 +0200 Organization: Warsaw University, Physics Department Lines: 13 Message-ID: <2...@c...fuw.edu.pl> References: <e1moq2$ob1$1@inews.gazeta.pl> <n5D%f.11922$Q92.2276@trnddc04> <e1nab4$ldt$1@inews.gazeta.pl> <S1P%f.3469$MU4.2691@trnddc03> <4...@b...com> <1flbpvbh0spgi$.dlg@czarodziejka.net> <4...@b...com> <e1qn66$mmm$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: ccfs1.fuw.edu.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: h1.uw.edu.pl 1145110002 18259 193.0.81.21 (15 Apr 2006 14:06:42 GMT) X-Complaints-To: u...@h...uw.edu.pl NNTP-Posting-Date: 15 Apr 2006 14:06:42 GMT User-Agent: Gnus/5.1002 (Gnus v5.10.2) Emacs/21.3 (usg-unix-v) Cancel-Lock: sha1:rsspcZMltzG9+YtSZ/AXwnL98gw= Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:266027 Ukryj nagłówki "Kris" <k...@n...plusnet.pl> writes: |
Zobacz także