Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Ozorki-prosze o przepis Re: Ozorki-prosze o przepis

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Ozorki-prosze o przepis

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!news2.icm.edu.pl!lub
lin.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: z...@o...pl (Monika Zarczuk)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Ozorki-prosze o przepis
Date: 4 Dec 2003 15:11:24 +0100
Organization: email<>news gateway
Lines: 23
Message-ID: <00ab01c3ba70$918c4b60$6f00a8c0@ap.siedlce.pl>
References: <006201c3b9c8$954f3620$6f00a8c0@ap.siedlce.pl>
<5...@n...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1070547084 27760 192.168.240.245 (4 Dec 2003 14:11:24 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 4 Dec 2003 14:11:24 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-Received: from Standard (unknown [195.117.240.142]) by kogut2.o2.pl (Postfix) with
SMTP id 24851AA13B for <p...@n...pl>; Thu, 4 Dec 2003
15:11:05 +0100 (CET)
X-Received: from Standard (unknown [195.117.240.142]) by kogut2.o2.pl (Postfix) with
SMTP id 24851AA13B for <p...@n...pl>; Thu, 4 Dec 2003
15:11:05 +0100 (CET)
X-Received: from Standard (unknown [195.117.240.142]) by kogut2.o2.pl (Postfix) with
SMTP id 24851AA13B for <p...@n...pl>; Thu, 4 Dec 2003
15:11:05 +0100 (CET)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:181841
Ukryj nagłówki

> >
> Witam!
> Proponuję Ci ozorki w galarecie lub w sosie chrzanowym.
> Ozorki należy umyć i wrzucić do gorącej wody, gotować do miękkości z
> warzywami / marchewka, pietruszka/, nastepnie ozoeki wyjąc i poczekać aż
> ostygną. Zimne obrać ze skórki i pokroić w paseczki. Zwywaru zrobić
galaretę /
> dodać żelatyny i doprawić solą lub kostką rosołową/ , zalać ozorki i
odstawić
> do zastygnięcia galarety. Można też tak ugotowane ozorki podać z sosem
> chrzanowym. Osobiście nie znoszę takiego sosu, więc o przepis poproś kogoś
> innego. pzdr.
>
> --
> Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
>
Dziekuje bardzo, a juz sie balam, ze nikt mi nic nie podpowie.
Napisze, jak mi wyszlo.


--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
04.12 Monika Zarczuk
04.12 Kyllyan
04.12 Wladyslaw Los
05.12 jar
05.12 Jerzy Nowak
05.12 Wladyslaw Los
05.12 Jerzy Nowak
05.12 d
05.12 Wladyslaw Los
05.12 Monika Zarczuk
05.12 Wladyslaw Los
05.12 Krysia Thompson
05.12 Wladyslaw Los
05.12 Krysia Thompson
05.12 Wladyslaw Los
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6