Data: 2005-05-10 10:25:25
Temat: Re: [P] Ciasto kruche z rabarbarem i budyniem
Od: "pawelf" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
A tego nie wiedziałam o tej mace ziemniaczenej ???
dzieki :-))
ale ciacho dziś bedzie , mniam mniam................
Ania
Użytkownik "Jini" <j...@i...pl> napisał w wiadomości
news:d5q0tt$qt3$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
>> Witam ;
>> szkoda tych 5 białek, które zostaną ??!! proponuję ubić je z cukrem i
>> wylać na wierzch ciasta , tak w połowie pieczenienia i powstanie pycha
>> beza, chrupiąca:-)) ja tak robię, gdy mi zostaną białka, a do tego można
>> dodać jeszcze wiórka kokosowe i posiekane orzechy ( różne ) - po prostu
>> pycha !!!! jak kto woli :-))
>
> ja do tych białek dodaję łyżkę mąki ziemniaczanej - nie opada po
> upieczeniu ;-))
>
> Pozdrówka!
> Jini
>
|