From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: PESTO...
Date: Thu, 05 Dec 2002 07:08:09 +0000
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <2...@4...com>
References: <askt5o$3nh$1@absinth.dialog.net.pl> <u...@c...supernews.com>
<d...@4...com>
<u...@c...supernews.com>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
NNTP-Posting-Host: 127.0.0.1
Lines: 33
X-Authenticated-User: $$0z_m-i-
X-Comments: This message was posted through Newsfeeds.com - http://www.newsfeeds.com
X-Comments2: IMPORTANT: newsfeeds.com does not condone, nor support, spam or any
illegal or copyrighted postings.
X-Report: Please report abuse to <a...@N...com>
Organization: Posted Via Newsfeeds.com = SPEED+RETENTION+COMPLETION =
http://www.newsfeeds.com
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.atman.pl!newsfe
ed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!newsfeed.news2me.com!cyclone1.gnilink.net!n
ews-in-sterling.newsfeed.com!corp-goliath.newsgroups.com!not-for-mail
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:137531
Ukryj nagłówki
>
>> moje na ten przyklad
>> zabja wampiry w promieniu paru mil ;)) a p[armezanu daje duzo,
>
>moje tez na ogol dobre na wampiry:-)), choc jak dam czosnku mniej to jakies
>wykwintniejsze sie wydaje, tak samo z parmezanem, bez zdecydowanie
>subtelniejsze jak dla mnie.
>katarzyna
>
>P.S. Krysiu, czy jest mozliwosc zrobienia X-mas pudding bez loju baraniego?
>
>
jezus-mario!!! Jaka Ty anty reklame robisz temu czemus co moze
byc cudowne (z brandy butter oczywiscie, hehehe), zadnego
BARANIEGO!!! luj jest wolowy - bardzo porzadna rzecz, ale ze ja
unikam wszystkiego wolowego to uzywam tzw wegetarianskiego (na
prawde nie smakuje inaczej...), a to jest - sklepowo - przez
maszynke przpeuszczony odwodniony olej roslinny, a jak przeze -
mnie - to zmrozony i starty na tarce o duzych oczkach. sklepowy
potem jest wyturlany w mace ryzowej zeby sie nie zgrduli w
jednego gniota, moj - w zwyklej mace. dziala bez zarzutu.. w
sumie chodzi takze o forme, w jakiej sie dodaje ten tluszcz,
mozna posiekac bardzo drobno, a na bezloju i pewnie maslo
luj...profanacja? moze ;))))
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|