Data: 2002-12-05 07:08:09
Temat: Re: PESTO...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>> moje na ten przyklad
>> zabja wampiry w promieniu paru mil ;)) a p[armezanu daje duzo,
>
>moje tez na ogol dobre na wampiry:-)), choc jak dam czosnku mniej to jakies
>wykwintniejsze sie wydaje, tak samo z parmezanem, bez zdecydowanie
>subtelniejsze jak dla mnie.
>katarzyna
>
>P.S. Krysiu, czy jest mozliwosc zrobienia X-mas pudding bez loju baraniego?
>
>
jezus-mario!!! Jaka Ty anty reklame robisz temu czemus co moze
byc cudowne (z brandy butter oczywiscie, hehehe), zadnego
BARANIEGO!!! luj jest wolowy - bardzo porzadna rzecz, ale ze ja
unikam wszystkiego wolowego to uzywam tzw wegetarianskiego (na
prawde nie smakuje inaczej...), a to jest - sklepowo - przez
maszynke przpeuszczony odwodniony olej roslinny, a jak przeze -
mnie - to zmrozony i starty na tarce o duzych oczkach. sklepowy
potem jest wyturlany w mace ryzowej zeby sie nie zgrduli w
jednego gniota, moj - w zwyklej mace. dziala bez zarzutu.. w
sumie chodzi takze o forme, w jakiej sie dodaje ten tluszcz,
mozna posiekac bardzo drobno, a na bezloju i pewnie maslo
luj...profanacja? moze ;))))
Trys
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|