Data: 2000-08-22 03:00:02
Temat: Re: PIWO !!!!!
Od: l...@i...uj.edu.pl (Leszek(Lechu) Marmon)
Pokaż wszystkie nagłówki
w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) wrote:
>Podzielam twoj entuzjazm dla bawarskiej pieczonej golonki, ale nie
>wierm, co mozna miec przeciwko slicznej, rozowej, peklowanej i gotowanej
>golonce polskiej
Ja tez nie wiem co mozna miec ale wiem co mam ja. Dla mnie jest tlusta az
tak, ze ochydna i w praktyce dla mnie niezjadliwa. Ta o ktorej wspomnial
JMK jest za to mniam :-)
>Czy myslisz, ze podczas gotowania tluszcz sie nie wytapia? A nadto do
Jak bys wiedzial jak wyglada wytopiona tkanka tluszczowa w procesie
gotowania golonki a jak wypopiona w procesie jej pieczenia na grillu to bys
tego nie napisal :-)))))))
Pozdrawiam.
Lechu
|