Data: 2010-02-05 07:46:49
Temat: Re: PRZEDSNIADANKO...
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <q...@g...com> napisał w wiadomości
news:9fa8f1e3-0a26-4f50-a171-99755c9e7b7e@n7g2000yqb
.googlegroups.com...
On 4 Lut, 05:33, Mateusz Piąty <a...@...pl> wrote:
> ..amerykanski jest identyczny, z tym ze bekon i jajecznica sa smazone
>
> Kolejny przykład na to, że Amerykanie nie potrafią nic bardziej
> skomplikowanego zrobić porządnie :)
...no to jest tez ciekawa teoria.
Bekon smażą na kosc i oddluszczaja bibula, do tego
jajecznica bez soli przyzadzana na blasze jst wspaniala.
Nie moge sie obecnie przyzwyczaic do tej tlustej "bryji" z cebula
i jakimis okrawkami szynki, podawanej w Europie.
Obrzydliwosc
StaM
Dobrze zrobiona jajecznica z cebula wcale nie musi byc tlusta...
Podsmazasz wlasnie szynke (tlusta), bocz lub jak kto woli bekon, odlewasz
lwia czesc tluszczu, szklisz cebule (jak koniecznie chcesz mozesz nawet bez
tluszczu na teflonowej patelni - uwierz mi, da sie) i wbijasz do tego
jajka... Pycha
|