Data: 2014-10-13 13:07:56
Temat: Re: Paluchy w jedzeniu.
Od: ikselk%g...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu poniedziałek, 13 października 2014 11:19:57 UTC+2 użytkownik @ napisał:
> "...dobrym kucharzem jest tylko ten, kto lubi dobrze i duzo zje��" - tu juz
>
> zarabalas jak dzik w sosne :)))))))
Uprawiasz myślenie życzeniowe: życie pokazuje zupełnie co innego niż tutaj
imputujesz, tzn pokazuje to, że bardzo silna jest korelacja między masą ciała a
zamiłowaniem i umiejętnościami kulinarnymi - chudeuszy jest tutaj jak na lekarstwo.
To oczywista korelacja. Dobry kucharz nie musi być tłuściochem, ale z reguły ma tzw
MASĘ. MASĘ zaś tworzą i tłuszcz, i mięśnie - dobra dieta buduje prawidłową masę.
Żaden bezmięśniowy chudeusz dobrze nie ugotuje.
> PS. jeszcze powiedz, ze najzdrowsze dziecko to takie, ktore wyglada jak logo
>
> Michelin :)))
To Twoja wypowiedź - na poziomie "dzika w sosnę".
|