Data: 2003-04-06 20:21:23
Temat: Re: Panierka z sezamem ?
Od: "brow\(J\)arek" <b...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:58eb.00000150.3e90688f@newsgate.onet.pl...
> W tym temacie czuje sie lepiej :). Czesto robie kurczaka
panierowanego w
> platkach kukurydzianych. Najbardziej smakuja mi zwykle platki.
Probowalam tez
> goldflakes (z miodem i orzeszkami), ale nie za bardzo nam
podchodzily. Smaczne
> np. z frytkami i salata pekinska na slodko-kwasno (ja robie czesto z
cebula,
> kukurydza i ogorkami konserwowanymi, majonezem i sokiem z cytryny).
> Piers jak jest duza, to kroje w poprzek wlokien, a jak nie, to
wzdluz.
> Panieruje w jajku i tych platkach, tylko trzeba je koniecznie drobno
> pokruszyc, bo jak nie to odpadna.
Dzięki... tak myślałem by zamiast w jajku najpierw panierować w
miodzie, a potem w płatkach. Spróbować nie zaszkodzi ale najpierw
pojadę klasycznie, czyli w jajeczku.
--
brow(J)arek pozdrawia
|