Data: 2003-04-06 17:49:03
Temat: Re: Panierka z sezamem ?
Od: a...@p...onet.pl
Pokaż wszystkie nagłówki
> Następnym razem spróbuję panierki z pokruszonych płatków
> kukurydzianych + (tu mi przychodzi do głowy miód ale nie jestem
> przekonany... może ktoś coś dopowie...)
W tym temacie czuje sie lepiej :). Czesto robie kurczaka panierowanego w
platkach kukurydzianych. Najbardziej smakuja mi zwykle platki. Probowalam tez
goldflakes (z miodem i orzeszkami), ale nie za bardzo nam podchodzily. Smaczne
np. z frytkami i salata pekinska na slodko-kwasno (ja robie czesto z cebula,
kukurydza i ogorkami konserwowanymi, majonezem i sokiem z cytryny).
Piers jak jest duza, to kroje w poprzek wlokien, a jak nie, to wzdluz.
Panieruje w jajku i tych platkach, tylko trzeba je koniecznie drobno
pokruszyc, bo jak nie to odpadna.
Smacznego i pozdrawiam,
Ania
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|