| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!newsfee d.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: Sabinka <s...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Papryka- jak j? zakonserwować, by nadawała się do lecza? Date: Thu, 11 Sep 2003 21:24:10 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 22 Message-ID: <b...@s...re> References: <biv23o$pg1$1@atlantis.news.tpi.pl> <1...@n...onet.pl> <b...@s...re> <bj9aac$p51$1@atlantis.news.tpi.pl> <b...@s...re> <bjhaou$pfi$1@nemesis.news.tpi.pl> <b...@s...re> <bjnafh$b3p$1@atlantis.news.tpi.pl> Reply-To: s...@w...pl NNTP-Posting-Host: 212.244.114.146 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=us-ascii Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1063308311 21251 212.244.114.146 (11 Sep 2003 19:25:11 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 11 Sep 2003 19:25:11 +0000 (UTC) X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 User-Agent: Hamster/2.0.0.1 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:173077 Ukryj nagłówki On Wed, 10 Sep 2003 16:07:35 +0200, "Anna Ladorucka" | |
Zobacz także