Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Parapetówa.
Date: Tue, 7 Nov 2000 13:53:50 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 41
Message-ID: <8u8soa$c$1@news.tpi.pl>
References: <8u5vna$slt$1@news.tpi.pl> <8u605i$gm1$1@flis.man.torun.pl>
<8u66pg$mlc$1@news.tpi.pl> <8u6b0h$lft$1@helios.man.lublin.pl>
NNTP-Posting-Host: pa21.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl
X-Trace: news.tpi.pl 973600330 12 213.77.220.21 (7 Nov 2000 12:32:10 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 7 Nov 2000 12:32:10 GMT
X-Notice-1: This post has been postprocessed on the news.tpi.pl server.
X-Notice-2: Subject line has been filtered and any Odp: strings removed.
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300
X-I-Am-Sorry: For my broken newsreader.
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000
X-Subject: Odp: Parapetówa.
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:36799
Ukryj nagłówki
Dzięki. Ewa.
Użytkownik krisklos <k...@m...dmp.corp> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:8u6b0h$lft$...@h...man.lublin.pl...
> jajka na twardo przekrojone na pol, w srodek wbita wykalaczka z trojkatnym
> kawalkiem sera, wszystko to ulozone na talerzu gdzie brzegi udekorowane sa
> zielenina a srodek wylany majonezem i juz mamy zaglowki.
>
> Użytkownik "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl> napisał w
wiadomości
> news:8u66pg$mlc$1@news.tpi.pl...
> > Myślałam oczymś czym mogłabym zaskoczyć biesiadników, ale dzięki za
pomoc.
> > EWA.
> > Ps. Chętnie "sprzedam" dobry przepis na placek z jabłkami
krucho-drożdżowy
> > (taki co zawsze wychodzi).
> > Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> > napisał:8u605i$gm1$...@f...man.torun.pl...
> > > > Przeprowadziłam się do nowego mieszkania i mam zamiar zrobić
> parapetówę.
> > > > Proszę o przepisy na sałatki, ciepłe dania i ciasta co zawsze i
> > wszystkim
> > > > się udają. Wdzięczna Ewa.
> > >
> > > Kolega robił parapet i było serwowane :
> > >
> > > Nieśmiertelny bigos, koreczki wszelakie, kurcze pieczone w kawałkach,
> > > przegryzki ( oliwki itp.), i paróweczki zawijane w boczku pieczone -
> > proste
> > > a ładnie wygląda i pycha.
> > >
> > > ostry
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>
|