Data: 2000-11-07 12:53:50
Temat: Re: Parapetówa.
Od: "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzięki. Ewa.
Użytkownik krisklos <k...@m...dmp.corp> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:8u6b0h$lft$...@h...man.lublin.pl...
> jajka na twardo przekrojone na pol, w srodek wbita wykalaczka z trojkatnym
> kawalkiem sera, wszystko to ulozone na talerzu gdzie brzegi udekorowane sa
> zielenina a srodek wylany majonezem i juz mamy zaglowki.
>
> Użytkownik "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl> napisał w
wiadomości
> news:8u66pg$mlc$1@news.tpi.pl...
> > Myślałam oczymś czym mogłabym zaskoczyć biesiadników, ale dzięki za
pomoc.
> > EWA.
> > Ps. Chętnie "sprzedam" dobry przepis na placek z jabłkami
krucho-drożdżowy
> > (taki co zawsze wychodzi).
> > Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> > napisał:8u605i$gm1$...@f...man.torun.pl...
> > > > Przeprowadziłam się do nowego mieszkania i mam zamiar zrobić
> parapetówę.
> > > > Proszę o przepisy na sałatki, ciepłe dania i ciasta co zawsze i
> > wszystkim
> > > > się udają. Wdzięczna Ewa.
> > >
> > > Kolega robił parapet i było serwowane :
> > >
> > > Nieśmiertelny bigos, koreczki wszelakie, kurcze pieczone w kawałkach,
> > > przegryzki ( oliwki itp.), i paróweczki zawijane w boczku pieczone -
> > proste
> > > a ładnie wygląda i pycha.
> > >
> > > ostry
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>
|