Data: 2000-11-07 12:52:21
Temat: Re: Parapetówa/Brie
Od: "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Serdeczne dzięki skorzystam.Ewa.
Użytkownik Magdalena Bassett <m...@w...net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@w...net...
> Kawalek sera brie zawiniety w kawalek kupnego francuskiego ciasta,
> pieczony w bardzo goracym piekarniku okolo 20 minut, podany z cienko
> pokrojona bulka paryska do wygrzebywania lejacego sie sera. Mozna ser
> podsypac ziolami czy kminkiem.
> Magdalena
>
> Popi wrote:
> >
> > jako taki maly dodatek (np. gadget do piwa lub wody ognistej) polecam
zwykle
> > chipsy ze sklepu maczane w sosie tzatziki (nikt nie wie jak sie to pisze
> > -) )
> >
> > pozdr
> >
> > Popi
> >
> > ps
> > a dokladniej to zaskoczyc czym: miesem, rybka, zapiekanka czy to
obojetne ?
> >
> > Użytkownik "Ewa" <e...@f...szkoly.edu.pl> napisał w
wiadomości
> > news:8u5vna$slt$1@news.tpi.pl...
> > > Przeprowadziłam się do nowego mieszkania i mam zamiar zrobić
parapetówę.
> > > Proszę o przepisy na sałatki, ciepłe dania i ciasta co zawsze i
wszystkim
> > > się udają. Wdzięczna Ewa.
> > >
> > >
|