Data: 2001-03-28 08:16:13
Temat: Re: Parmezan
Od: m...@h...com (Marek Lang)
Pokaż wszystkie nagłówki
----- Original Message -----
From: Pesti <p...@g...pl>
To: <p...@n...pl>
Sent: Wednesday, March 28, 2001 9:53 AM
Subject: Parmezan
> Mam goraca prosbe. Raz w zyciu jadlam niestety poza garnicami Polski
> prawdziwy parmezan i na razie bezskutecznie poszukuje go w warszawie
> bywaja jakies tarte wiorki ale to mi wyjatkowo nei smakuje) . Czy moze
> wiecie gdzie mozna kupic kawal ( nie tarty ) prawdziwego parmezanu? Do
> grobowej deski bede za informacje wdzieczna :)
>
Witam. W polsce zdaje sie za parmezan uwaza sie starty (kazdy) ser. Trudno
bedzie znalezc prawdziwy parmezan.
Pozdrawiam,
Marek
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|