| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!opoka-warszawa!news. idn.org.pl!news.signoff.com.pl!news.pse.pl!mimuw.edu.pl!news.mimuw.edu.pl!uw.ed u.pl!news.nask.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.p l!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Kasia L." <l...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Parmezan Date: Wed, 12 Feb 2003 18:24:30 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 13 Message-ID: <b2e08n$1re$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <b28n3s$jgd$1@news.onet.pl> <b2bks5$ipv$1@atlantis.news.tpi.pl> <3...@u...fu-berlin.de> NNTP-Posting-Host: pi183.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1045070936 1902 217.99.209.183 (12 Feb 2003 17:28:56 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 12 Feb 2003 17:28:56 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:146141 Ukryj nagłówki > trzeba jeszcze "duży kawał" zdefiniować. Do 1kg bym nic nie robił, bo | |
Zobacz także