Data: 2006-03-06 10:37:18
Temat: Re: Parowane "racuchy" - ktos zna..?
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
eM eL napisał(a):
> Moja babcia (z Lubelszczyzny) robila takie"parowance" z ciasta racuchowego
> [...]
> Smakuje tak jak "u babci" ale nie sa pulchne i jakies takie zakalcowate.
[...]
Zobacz:
http://www.minrol.gov.pl/DesktopModules/Announcement
/ViewAnnouncement.aspx?ModuleID=1295&TabOrgID=1541&L
angId=0&AnnouncementId=4188&ModulePositionId=1777
http://www.minrol.gov.pl/DesktopModules/Announcement
/ViewAnnouncement.aspx?ModuleID=1295&TabOrgID=1541&L
angId=0&AnnouncementId=4187&ModulePositionId=1777
http://www.minrol.gov.pl/DesktopDefault.aspx?TabOrgI
d=1535&LangId=0
http://www.kakolewnica.lublin.pl/szczegoly.php?id_ka
t=178&tab=txt&idp=232
pozdr. Jerzy
|