Data: 2002-10-30 11:57:30
Temat: Re: Parowki
Od: g...@a...net (Gosia Jurczyszyn)
Pokaż wszystkie nagłówki
on 30-10-02 11:37, ewa at p...@s...com.pl wrote:
>
>
> rozciac wzdluz (nie do konca) napchac serka zoltego, posypac przyprawami
> i bach do piekarnika:)
> tak na poczatek..;)
-----
To juz je owinmy chociaz plasterkami wedzonego boczku, niech bedzie mala
rozpusta:))) Plasterki laczy sie z parowka wykalaczkami, do piekarnika na
kratke pod blacha, wylozyc czyms te blache, bo sie uswini, temperatura 200
stopni, ser ma sie lekko stopic, a boczek stac chrupiacym.
Polac sosem musztardowym/musztarda. Pikle i salatka ziemniachana lub chlebek
swiezy zamiast niej.
I caly posilek wyszedl:)))
Gosia
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|