Data: 2005-01-06 21:53:36
Temat: Re: Pasta na chleb z czerwonej fasoli z czosnkiem?
Od: Sabinka <s...@t...tuniema.pf.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 4 Jan 2005 08:46:07 +0100, "A.L." <a...@n...pl>
wrote:
>Dzieki za pamiec :). Miesa moze nie jem co dzien, ale nie tak rzadko znowu,
>by mi jakichs "miesnych elementow" braklo. Natomiast zielonego ostatnio
>malo... Kapusta pekinska jest zielona? ;) Po glowie mi chodzi tarta
>szpinakowa (chyba rowniez wg Sowy wlasnie :)) i chyba w koncu ja zrobie.
Ja nie wiem czemu sobie zapamietalam, ze chodzi o zielone surowe -
typu salata czy pietruszka. Ale moze gotowane tez tak dziala... sama
nie wiem :( No ale tarta szpinakowa chyba dobra na wszystko bedzie :D
>W kazdym razie PP jest w grupie B
O, nie wiedzialam. Teraz juz wiem :)
--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
www.pajacyk.pl
|