Data: 2005-07-28 10:21:21
Temat: Re: Pasta z bobu
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "batory" <b...@b...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:dca0va$pe0$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Przeszukałam google i nie znalazłam. Jest to mój osobisty wczorajszy
wynalazek,
> ale z pewnością ktos gdzieś kiedys już to wynalazł. Więc tak, bób
ugotować,
> wystudzić, obrać. Nie może być zbyt młody, bo wtedy nie gotuje się na
mączyście.
> Włożyć do miski, dolać oliwy (sporo, ale na wyczucie), wcisnąć czosnku
wedle
> gustu, ew. dosolic i ubić starannie pałką. Mniam.
Mniam. :)
Ja zatrzymuję się na etapie obrania, dodatki te same, plus koperek. Bez
ubijania. Schłodzić. Pyszna sałatka :)
Pozdrawiam, Agata
|