Data: 2002-11-12 18:00:22
Temat: Re: Pasztet z kurek
Od: Magdalena Bassett <m...@o...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Joanna Duszczyńska" wrote:
>
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...com> napisał w wiadomości
> news:3DCC76FD.DC0365B3@olypen.com...
> > 6 plasterkow boczku
>
> wędzony, czy surowy?
wedzony.
>
> A tak w ogóle to bardzo intuicyjny ten przepis... Jak mi kurki nie podejdą
> pod łapki, to zrobię z pieczarek (ta natka doskonale pasuje), albo z
> boczniaków.
Ja regulowalam ilosc wody, ktora grzyby z siebie wypuszczaja dodatkiem
suchej tartej bulki. Mysle, ze do pieczarek czy boczniakow trzeba by
dodac jej wiecej, bo te sa bardziej "mokre" w obrobce, niz kurki. Ale,
jak piszesz, jest to przepis intuicyjny, wiec dostosuj go wedle uznania.
pozdrowienia z krainy teczy
Magdalena Bassett
Dzis od rana tecze sie pokazuja na niebie, co chwila znikaja i znow sie
pojawiaja, niektore pojedyncze, niektore podwojne.
|