Data: 2003-01-12 08:45:47
Temat: Re: Pesto?
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik rairiz1 <r...@v...it> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:ewGT9.12392$0...@n...tin.it...
> Proponuje z malymi kopytkami.
> Gdy sa ugotowane nalezy je odsedzic, wymieszac z zimnym pesto i
posypac duza
> iloscia Parmigiano.
>
> mamast <m...@p...ckp.pl> wrote in message
avmofa$c9g$...@n...tpi.pl...
> > Witam! Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc, byłabym b. wdzięczna! Mam w
lodówce
> już
> > od roku słoik pesto, ale nie wiem co z nim począć....
> > Z góry dziękuję za wszystkie rady!
> > Pozdrawiam!
> > Magda
> >
Bardzo dobra jest rolada z indyka ( z piersi ma się rozumieć). Należy
rozciąć pierś na jak najcieńszy płat, następnie wysmarować pesto i
posypać drobno startym serem, następnie zawinąć związać posmarować oliwą
z czosnkiem i posypać tymiankiem.
Można jeść na ciepło i na zimno
|