Data: 2004-10-09 10:21:33
Temat: Re: Pieczarki i pizza....
Od: "Gusiek" <a...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Catalina" <c...@u...plsocseks.net> napisał w wiadomości
news:7adfm0db8el6126v11r49uv0r1a5lc0oav@4ax.com...
> On Sat, 9 Oct 2004 11:18:25 +0200, "Gusiek"
> <a...@W...onet.pl> wrote:
>
> >Duszone i odparowane lub przesmażone. Jak położysz surowe, to Ci pizza
> >popłynie, bo puszczą sok.
>
> To chyba zależy od ilości tych pieczarek - ja kładę surowe i nic nie
> płynie.
Wiesz co, nie wiem od czego to zależy, bo mnie raz płynie raz nie, więc już
dla spokoju duszę. Może to sprawa stopnia szczelności pokrywy serowej? ;)
Jak jest dużo sera, to woda nie ma którędy odparowywać, a jak jest ażurowo,
to sobie paruje i jest spokój... może... ;)
Pozdrawiam, Agata
|