Data: 2002-09-23 20:17:10
Temat: Re: Pieczen do chleba
Od: "Ula Dobies" <u...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Qwax" <...@...Q> napisał w wiadomości
news:895-1032436307@213.17.138.62...
> > > > Przyorawy to kwestia smaku - każdy ma inny.
> > > > A temoeratura? Ja wsadzam w nagrzany do 200 stopni mniej więcej.
> > > >
> > > A ja mam piec węglowy - i nie mam termometru ;-)))
> > > (w prodiżu też mi nie zamontowali :-//// )
> >
> > A wiesz co to było za przejście, żeby się nauczyć jaką temperaturę
> mam
> > ustawiać?! Termoregulator mam od 4 lat... Wcześniej było na oko.
> > --
> i na węch ;-)))
>
> Pozdrawiam
> Qwax
No i jak bedzie smakowala pieczen do chleba po tsakich radach?
Moze cos bardziej konkretnego i zwiazanego zmiesem?
Ula
|