Data: 2001-07-12 12:11:16
Temat: Re: Pieczen vel klops orzechowy
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>> Wyszlo prawie takie jak sklepowe.ale - troche sie rozlatywalo
>> (moze trzeba bylo jajko dodac?), troche suche po wierchu, ale
>> TAKIE dobre, ze bede dalej eksperymentowac.
>
>Podoba mi si?, przetestuj? na go?ciach :-) Jajko pewnie trzeba,
>bo nic klej?cego w sk?adzie nie zauwa?y?am. Zeby nie by?o suche
>z wierzchu, posmaruj? mas?em albo olejem, z powtórzeniem
>w po?owie pieczenia.
>
>Krycha
w sumie nie rozlecialo sie zupelnie, bo jak sie rozlatywalo to na
duze kawaly. Poza tym rozlatywalo sie prosto z pieca.
Przestygniete mniej, co chyba wynika z klejacych wlasciwosci
masla/oleju...
, to posmarowanie wierzchu to zbyt dla mnie proste i logiczne,
zebym na to sama wpadla!
k
K.T. - starannie opakowana
|