Data: 2001-11-20 00:30:43
Temat: Re: Pieczenie w folii aluminowej
Od: "Kamila Perczak" <c...@m...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Macabra" <i...@r...com.pl> napisał w wiadomości
news:01a001c17065$b431b990$d00d63d9@nieznany...
>
> A ja prawie z folii, czyi z grilla ;-))
>
> Pstrąga sprawionego z głową i skórą solisz od środka, nacierasz
> przeciśniętym czosnkiem, wkładasz gałązkę tymianku, kilka wiórków masła i
> siup - na grilla. Po 5 miut z każdej strony - pycha !! (jutro robię) (albo
> nie, bo wlaśnie dostałam od Rodziców szybkowar i będę szybko warzyć ;-))
Ale pyyycha :-). Tymianek musi być świeży, czy może być suszony?
Kamila Pe.
|