Data: 2003-12-16 18:21:27
Temat: Re: Piekarnik
Od: "Marta Kamińska" <m...@m...net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Theli" <g...@w...pl> napisał w wiadomości
news:3FDF0FD6.D1F49465@wp.pl...
> Hehe, pan serwisant podlaczajac kuchenke tez mi powiedzial, zeby nie
> piec w srebrnych, tylko w czarnych, ale w duchu go wysmialam, bo co
> tez taki malolat moze wiedziec o pieczeniu. No i skonczylo sie na tym,
> ze pieke w czarnych ;) w srebrnych po prostu piecze sie dluzej, albo sie
> dol nie dopieka, ale czemu, to nie wiem.
Hmmm... pierwsze slysze/widze
jak sie odpowiednio ustawi piekrnik, w sensie grzalki to jest dopieczone,
mnie sie moze ze 3 razy zdarzylo, w zyciu, ze mialam niedopieczony spod, ale
to bylo na poczatku mojego piekarzenia,jakos nie mam z tym klopotow
:)
a co do tego dluzej/krocej, to nie wiem, moze kiedys wyprobuje, jak kupie
czarne zamiast srebrnych;)
Marta
|