Data: 2003-07-05 15:51:06
Temat: Re: Pierso kurczaka duszone z cukinią... [Było: Re: Killfile to super rzecz!]
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:2f4a.00000ab9.3f0571bd@newsgate.onet.pl...
>
> > Na rozgrzaną oliwę z oliwek wrzucam pokrojone w plastry (takie 1 cm
grubości
> > ale byle jakie, bo tego się nie da równo zrobić - powstają takie jakby
> > frędzlowate kawałki).
>
> Hullo.
> W celu otrzymania ladnych kawalkow w kosteczke, miecho przed krojeniem
wrzucam
> na 0,5 godziny do zamrazalnika przed. Wychodza jak od linijki ;-)
Gulasz w ładną kostkę jest super, ale to mięsko właśnie takie frędzlowate
powinno moim zdaniem być - w tym jego urok. Ale tek BTW sposób godny
polecenia szczególnie do krojenia słoniny na zgrabne identyczne skwareczki.
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|