| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!pcmedia.com.pl!news .man.szczecin.pl!news.task.gda.pl!orion.cst.tpsa.pl!news.tpnet.pl!not-for-mail From: "Herbatka" <b...@d...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <3...@j...krakow.pl> <fYwv4.23763$WD.611194@news.tpnet.pl> <3...@j...krakow.pl> <PoOB4.17817$Ob.575576@news.tpnet.pl> <3...@j...krakow.pl> <3...@u...net> <3...@j...krakow.pl> <Nq9C4.21737$Ob.705071@news.tpnet.pl> <3...@j...krakow.pl> Subject: Re: Pikantna zupa porowa, było: Re: Pikantne koktajle Lines: 21 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3110.1 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3110.3 Message-ID: <SX9C4.21887$Ob.707549@news.tpnet.pl> Date: Wed, 22 Mar 2000 20:22:10 GMT NNTP-Posting-Host: 212.160.12.10 X-Complaints-To: a...@t...pl X-Trace: news.tpnet.pl 953756530 212.160.12.10 (Wed, 22 Mar 2000 21:22:10 MET) NNTP-Posting-Date: Wed, 22 Mar 2000 21:22:10 MET Organization: TPNET - http://www.tpnet.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:25344 Ukryj nagłówki Ja znam tylko taką, ale być może Vichyssoise odnosi się w ogóle do sposobu | |
Zobacz także