Data: 2002-09-27 20:47:01
Temat: Re: Pikantne cukinie
Od: Aneta Baran <a...@c...anetek.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ala <o...@f...it> wrote:
> Pokroic cukinie (w patyczki) dodac kilka lyzek oleju wrzucic do garnka i tak
> "smazyc" az nie rozmiekna. Dodac peperoncino i posolic.
Rzeczywiście bardzo smaczne, ostatnio się opycham cukinią w każdej postaci, i
od razu skorzystałam z nowego pomysłu :-)
A sama robię pikantne cukinie tak: kroję cukinie w plasterki, rozgrzewam na
patelni oliwę, chwilkę przysmażam (dosłownie trzy minutki), solę, potem
wrzucam łyżeczkę ostrej pasty curry i łyżeczkę ostrego chutney z mango. Też
proste i dobre.
Anetek
--
....
.' .. `. Aneta Baran *---* Work: ++41 22 76 74598 A...@c...ch
:`.__.': http://2510053385/~aneta/ *----* Home: a...@a...net
`....' * Anything is good and useful if it is made of chocolate. *
|